• studiedag zaterdag 1 december

   

  STUDIEDAG over ISRAEL

  Op zaterdag 1 december is er een studiedag over Israël georganiseerd vanuit een samenwerking tussen Evangelie Gemeente Leusden, Pinkstergemeente Immanuel en Gebedshuis Amersfoort.  Zij nodigen u hierbij van harte uit om samen met hen meer te leren over de noodzaak van verbondenheid met het land wat God heeft uitverkoren.

  Zij hebben Daniel uitgenodigd om te spreken.

  In juli 2016 verhuisden Daniel en Riwkah Keijzer met hun gezin vanuit Amersfoort naar Israël.  Zij zijn naar Israël vertrokken in navolging op de beloften uit Gods woord en met een duidelijke roeping onder hun eigen joodse volksgenoten.

  Daniel heeft een grote passie voor het land Israël, Gods belofte voor het volk maar ook voor het bouwen van bruggen tussen het joodse volk en gelovigen uit de volken. Hij heeft veel liefde voor Gods woord en spreekt daar graag over vanuit zijn joodse gedachtegoed.

  Daniel is een spreker die spreekt vanuit zijn hart. Hij spreekt graag over God plannen met Israël voor de toekomende tijd en de rol van kerk hierin.

  Onderwerpen die tijdens de studiedag aan bod komen: geschiedenis van de verstrooiing, het terugkomen in het land, de profetieën, de huidige situatie, de rol van de kerk in het geheel. Tijdens de dag zal er ruimte zijn om vragen te stellen. U bent van harte welkom

  Locatie: Hoogland, Engweg 9 El Shaddai

  Het programma zal er als volgt uitzien:

  09.30 – 10.00 uur inloop met koffie

  10.00 – 12.00 uur onderwijs

  12.00 – 13.00 uur lunch

  13.00 – 15.00 uur onderwijs

  In verband met het programma en de lunch vragen wij u om u op te geven als u wilt deelnemen, graag voor zondag 25 november.

  Aan de dag zijn geen kosten verbonden, wel zal er een collecte zijn voor het werk in Israël.

  Dit kan door via email: life4israel@gmail.com

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »