Links

Partners Stichting Life4Israel


 

Stichting Heilbode

Wij verkondigen het evangelie om de wereld te bereiken. Want we geloven dat elke zondaar een potientiele heilig is en elke heilige een potentiele leider om zondaars te transformeren in heiligen

Stichting ABBA Childcare

Geef een kind een gezin en dit gezin een toekomst

Comite gemeentehulp Israel

Comité Gemeentehulp Israël is een stichting die zich al vanaf de tachtiger jaren sterk maakt om de Joods-Messiaanse gemeenten in Israël te ondersteunen en dit werk bekend te maken bij christenen en gemeenten in Nederland. En gemeenten te helpen bij het (her)vinden van de Joodse wortels van het christelijke geloof.

Jong & Vrij 

Wij zijn een jonge kerk met mensen van alle leeftijden en met verschillende achtergronden. We delen één passie: de liefde en genade van God. We ontmoeten elkaar op zondag op meerdere locaties. We zouden het leuk vinden je te zien!

Ebenezer 

Het doel van Ebenezer Operatie Exodus is om Joodse mensen aan te moedigen om terug te keren naar Israël en daadwerkelijk te helpen vanuit alle landen van de wereld, daarbij God’s koninkrijks bedoelingen verkondigend.

Be'ad Chaim

Be'ad Chaim (Pro Life) is een geregistreerde, Israëlische, non-profit organisatie die zich inzet voor de bescherming van moeders en ongeboren kinderen. Wij zijn een nationale organisatie met kantoren en Hot lines in heel Israël. Allerlei vrouwen komen in aanmerking voor onze hulp, ongeacht hun nationaliteit of religieuze overtuigingen.

Translate »